Ruilen

Ruilprocedure:

U kunt een artikel binnen 14 dagen ruilen voor een andere maat of voor een ander artikel of u ontvangt uw aankoopbedrag retour. Retourneren gaat eenvoudig door middel van het retourformulier welke op de site te vinden is.


Let op! SALE artikelen kunnen wel geretourneerd worden (geld terug) maar niet worden omgeruild voor een ander artikel. Bij retourneren van SALE artikelen worden geen verzend en/of retourkosten vergoed!


Bij omruilen/retourneren dient u het artikel weer in te pakken in de originele verpakking voorzien van de factuur en retourformulier of een kopie hiervan. U dient de retourzending voldoende te frankeren.
(Ongefrankeerde retourzendingen worden altijd geweigerd.)


Degromar
Uranuslaan 6
1702BM Heerhugowaard


Wij sturen u gratis een ander artikel toe.
Artikelen worden alleen geruild in originele staat ze mogen niet gebruikt of gewassen zijn.


Retourprocedure:
Als u niet tevreden bent met een geleverd artikel en ruilen geen optie is dan heeft u het recht het artikel binnen 14 werkdagen na aflevering aan DEGROMAR te retourneren.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het artikel in de originele verpakking, ongebruikt en voorzien van kaartjes wordt geretourneerd. De artikelen mogen niet gewassen of gedragen zijn en moeten voor ons per direct weer verkoopklaar zijn en in de staat zijn zoals u ze ontvangen heeft.

Zonder de factuur/pakbon of een kopie hiervan kunnen wij uw aankoop/artikel niet terugnemen.
U kunt uw retourzending voldoende gefrankeerd sturen naar:
(Ongefrankeerde retourzendingen worden altijd geweigerd.)


Degromar
Uranuslaan 6
1702BM Heerhugowaard


REGELS RETOURNEREN
* Indien u een artikel heeft ontvangen maar deze toch wil retourneren kan dat uiteraard, doch enkel binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw order.


* Het artikel dient in de originele verpakking met een (kopie) van de factuur en het retourformulier opgestuurd te worden.


*  DEGROMAR streeft ernaar om uw retourzending binnen 2 werkdagen na ontvangst te verwerken. Terugbetaling geschiedt binnen 5 werkdagen na verwerking. Bij vragen is het mogelijk dat er telefonisch of per e-mail contact wordt opgenomen, in deze specifieke gevallen kan de terugbetaling langer op zich laten wachten.


* Uiteraard dient de kleding of accessoires onbeschadigd en zonder tekenen van dragen te zijn, anders kunnen wij het niet retour nemen.


* Niet geaccepteerd worden artikelen die:


  • Gewassen zijn
  • Geparfumeerd zijn
  • Duidelijk gedragen zijn en/of beschadigingen hebben
  • Uw retourzending het wettelijke termijn van 14 werkdagen overschrijdt
  • Schoenen, laarzen, slippers en sandalen: Pas uw footwear zorgvuldig zonder de zolen te beschadigen!  Footwear met beschadigde zolen worden niet terug genomen!
  • Huis tuin en keuken artikelen die duidelijk gebruikt zijn
  • Huis, tuin en keuken artikelen die beschadigd zijn geleverd, maar zonder beschadigingsformulier zijn teruggestuurd.

Indien uw retourzending niet geaccepteerd wordt door ons stellen wij u per E-mail of telefoon op de hoogte, wij stellen u 7 werkdagen in de gelegenheid uw retourzending weer op te komen halen of d.m.v. het overschrijven van € 5,25 (NL) verzendkosten aan DEGROMAR uw retourzending weer thuis te ontvangen.

Verzendkosten en aansprakelijkheid voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Indien het artikel in goede staat is ontvangen, versturen wij de nieuwe bestelling (indien gewenst) of betalen wij u het aankoopbedrag terug.


DEGROMAR is niet aansprakelijk voor retourzendingen die niet aankomen!

Bij retourneren van bestellingen vanuit het buitenland zal DEGROMAR alleen de geretourneerde producten vergoeden, verzend- en/of retourkosten worden niet vergoed. Het omruilen van de geretourneerde product(en) is vanwege de hoge verzendkosten ook niet mogelijk.